Auto of motor theoriecursus in Amsterdam

Directgeslaagd Amsterdam
Wil jij je theorie voor auto, motor of brommer in 1 dag halen in Amsterdam? Dat kan dankzij de theoriecursus Amsterdam van Directgeslaagd. Wij helpen je door middel van een klassikale maar persoonlijke les alles wat belangrijk is. Onze lesmethode voor de theoriecursus is tot stand gekomen uit al onze ervaring.Kijk op deze pagina wanneer er nog plek is voor de theoriecursus Amsterdam en schrijf je snel in.

Auto theoriecursus Amsterdam

Een van onze meest bezochte cursussen is de auto theoriecursus in Amsterdam. Tijdens de auto cursus krijg je les volgens de lesmethode die wij bij Directgeslaagd hebben ontwikkeld. Door jarenlange ervaring weten wij precies waar het CBR zijn examens opricht. Tijdens de auto theoriecursus behandelen we de basis en gaan we dieper in op de punten waar het examen op gericht is. Snap je iets nog niet helemaal dan leggen we dit graag nog een keer of anders uit zodat je het wel snapt. Ons doel is dat iedereen in een keer slaagt. Kom jij graag goed voorbereid aan op de cursus dan kan je bij ons ook lesboeken aanschaffen. Deze lesboeken kan je dan al doornemen voordat je naar de cursus komt. Dit zal er voor zorgen dat je uiteindelijk met meer zelfvertrouwen het examen maakt.

Motor theoriecursus Amsterdam

Naast de auto cursus kan je ook terecht voor de motor theoriecursus in Amsterdam. Je hebt je motor theorie nodig om met praktijklessen te beginnen als je nog geen autorijbewijs hebt. Als je wel een autorijbewijs hebt dan moet je alsnog de motor theorie halen, dit kan je zo snel mogelijk doen door middel van een motor cursus, maar je kan daarvoor wel al beginnen met praktijklessen. De motor theorie is nog makkelijker als je al een rijbewijs hebt. Je hebt hier namelijk al een theorie examen voor moeten doen en je hebt al ervaring op de weg. Wil je zeker weten dat je slaagt voor je theorie examen? Schrijf je dan nu in bij Directgeslaagd en sluit je aan bij de vele anderen die je voorgingen en in een keer slaagden. Naast de lesboeken voor de auto theorie, hebben we deze natuurlijk ook voor de motor theoriecursus. Door deze boeken aan te schaffen kan je de theorie alvast doornemen voordat je naar de cursus komt. Dit zal helpen om de kennis tijdens de cursus eerder te begrijpen.

Verschillende theoriecursussen Amsterdam

Je kan in Amsterdam dus terecht voor verschillende theoriecursussen. Of je nou gaat voor de auto of de motor cursus, wij hebben altijd een 100% slagingsgarantie. Naast de auto en de motor hebben we ook nog de scooter cursus. Ook hiermee haal je in een dag gegarandeerd je theorie examen. Voor al deze theoriecursussen beschikken wij ook over de lesboeken. Deze kan je bij ons aanschaffen en al doornemen voordat je naar een cursus komt. Hierdoor zal je de theorie nog sneller opnemen en zelfverzekerder het examen maken.Wil jij een theoriecursus in Amsterdam volgen? Schrijf je dan snel in want vol = vol.

Direct inschrijven

DatumLocatie
25 februari 2019Amsterdam (auto)Inschrijven
28 februari 2019Amsterdam (motor)Inschrijven
6 maart 2019Amsterdam (auto)Inschrijven
7 maart 2019Amsterdam (bromfiets)Inschrijven
8 maart 2019Amsterdam (motor)Inschrijven
12 maart 2019Amsterdam (bromfiets)Inschrijven
14 maart 2019Amsterdam (auto)Inschrijven
27 maart 2019Amsterdam (auto)Inschrijven
7 juni 2019Amsterdam (auto)Inschrijven
Vanaf € 98,75

Ervaringen van eerder Direct Geslaagden

Schrijf ook een review
★★★★★
5 5 1
Geslaagd in 1x zonder te leren . Ik ben alleen naar de cursus gegaan. Echt een aanrader!
★★★★★
5 5 1
The best!!
★★★★★
5 5 1
Geslaagd voor mn auto theorie en voor mn motortheorie ben ik zeker weer terug op dit adres! Super goede uitleg met lieve docenten!!
★★★★★
5 5 1
Als je een goede, duidelijk en leuke les wilt dan moet je bij hun wezen! Zeer informatief en op een super leuke manier uitgelegd! Na een les van direct geslaagd ben je klaar voor het examen!! Dankje dankje dankje!!
★★★★★
5 5 1
Eeg makelijk en duidelijk uitgelegt heel tevreden
★★★★★
5 5 1
zeer tevreden met de cursus, heel duidelijk, hele directe duidelijke dril instructrice 😉 bedankt Suzanne!
★★★★★
5 5 1
Direct geslaagd!
★★★★★
5 5 1
Alles was goed uitgelegd en werd steeds herhaalt. Methode werkte erg goed maar 3 fouten iedereen die twijfelt doen
★★★★★
5 5 1
Vandaag een top cursus gehad en ik ben in 1 keer geslaagd !! Ben superblij . Is je aangeraden!! Meld je aan!!

Onze laatste Direct Geslaagden

Hoe werkt het examen op het CBR?

Zo gaat onze theoriecursus

Foto’s van onze theorie dagcursus

 • Gegarandeerd je autotheorie halen
 • Een kijkje in onze dagcursus
 • Met de bus naar het CBR
 • Slaag gegarandeerd bij Directgeslaagd
 • Eerdere Direct Geslaagden
 • Deze Direct Geslaagden gingen je al voor

Routebeschrijvingen

Heb je je ingeschreven voor een dagcursus in Amsterdam? Hier vind je voor de omliggende steden een routebeschrijving.

Vanaf Haarlem

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Haarlem? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf Haarlem Station: Open in Google MapsVolg vanaf het station de N200 richting Amsterdam over de Verspronckweg, de Prinsenbrug, de Gedempte Oostersingelgracht en de Amsterdamsevaart. Ga vervolgens de A200 en later weer de N200 richting Amsterdam op. Sla dan ter hoogte van Tuinpark De Bretten linksaf en neem de tweede rechts om de Naritaweg op te rijden.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende trein en buslijn:
 • Vanaf Station Haarlem: Open in 9292Neem op Station Haarlem de Intercity richting Amsterdam Centraal en stap uit bij Station Amsterdam Sloterdijk. Neem vanaf daar bus 61 richting Slotervaart en stap uit bij halte Plesostraat. Loop vervolgens rechtdoor over de Naritaweg.

Vanaf Hoofddorp

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Hoofddorp? Volg dan de volgende aanrijroute:
 • Vanaf Hoofddorp Centrum: Open in Google MapsRij vanaf het centrum over de Hoofdweg of de Kruisweg naar de N201 richting Aalsmeer. Ga vervolgens de A5 richting Haarlem op en houd links aan bij knooppunt De Hoek. Neem vervolgens afslag 3 richting Luvernes en sla daarna rechtsaf. Volg aan het einde van de weg de bocht naar links. Sla bij de Schieweg rechtsaf en sla daarna linksaf naar de Naritaweg.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende trein en bus:
 • Vanaf Station Hoofddorp: Open in 9292Pak vanaf Station Hoofddorp de Sprinter naar Amersfoort Vathoorst en stap uit op Station Amsterdam Sloterdijk. Neem vanaf daar bus 61 richting Slotervaart en stap uit bij halte Plesostraat. Loop hierna rechtdoor over de Naritaweg.

Vanaf Almere

Met de auto

Word je met de auto gebracht? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf knooppunt Almere: Open in Google MapsVolg bij het knooppunt de A6 richting Almere Stad / Amsterdam. Houd bij knooppunt Muiderberg rechts aan om de A1 richting Amsterdam te volgen. Neem vervolgens bij Watergraafsmeer de A10 richting Zaanstad/Purmerend. Verlaat de snelweg bij afslag 2 en sla rechtsaf de S102 op. Sla vervolgens ter hoogte van de haven linksaf naar de S103 en neem de tweede links naar de Naritaweg.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer vanuit Almere? Kom dan met de trein en de bus:
 • Vanaf Almere Centrum: Open in 9292Neem op spoor 2 de Sprinter richting Amsterdam en stap op Amsterdam Centraal over op de Intercity richting Den Haag Centraal. Stap vervolgens uit op Station Amsterdam Sloterdijk en neem bus 69 richting Schiphol Airport. Stap uit bij halte Plesostraat en loop rechtdoor op de Naritaweg.

Vanaf Hilversum

Met de auto

Word je met de auto gebracht? Volg dan onderstaande route:
 • Vanaf Hilversum Centrum: Open in Google MapsNeem vanaf het centrum van Hilversum de Hoge Naarderweg, de Insulindelaan en de Johannes Geradtsweg om vervolgens de N525 richting Laren af te rijden. Sla daar rechtsaf de A1 richting Huizen op. Volg bij Watergraafsmeer de A10 richting Zaanstad/Purmerend en verlaat bij afslag 2 de snelweg. Sla daarna rechtsaf de S102 op en vervolgens ter hoogte van de haven linksaf de S103 op. Neem tot slot de tweede zijstraat links naar de Naritaweg.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende trein en bus:
 • Vanaf Station Hilversum: Open in 9292Pak vanaf Station Hilversum de Intercity naar Enkhuizen en stap uit op Station Amsterdam Sloterdijk. Neem vanaf hier bus 61 richting Slotervaart en stap uit bij halte Plesostraat. Loop rechtdoor over de Naritaweg.

Vanaf Alkmaar

Met de auto

Word je met de auto gebracht? Volg dan onderstaande route:
 • Vanaf Alkmaar Centrum: Open in Google MapsRij vanaf het centrum de Randersdijk en de Nieuwe Schermerweg richting Hoorn. Neem vervolgens de N242 richting Haarlem en vervolg de weg ter hoogte van Heiloo op de A9. Volg bij knooppunt Rottepolderplein de A200 en later de N200 richting Amsterdam. Sla daarna ter hoogte van Tuinpark De Bretten linksaf en neem de tweede rechts om de Naritaweg op te rijden.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer vanuit Alkmaar? Neem de trein en de bus:
 • Vanaf Station Alkmaar: Open in 9292Neem op Station Alkmaar de Intercity richting Maastricht en stap uit op Station Amsterdam Sloterdijk. Neem hier bus 61 richting Slotervaart en stap uit bij de Plesostraat. Loop nu rechtdoor over de Naritaweg.