Auto of motor theoriecursus in Arnhem

Directgeslaagd Arnhem

Wanneer je snel je auto of motor theorie wilt halen zal je hier erg hard voor moeten leren. Wij bij Directgeslaagd weten dat dit niet voor iedereen weggelegd is. Sommige leerstof onthoud je simpelweg niet door er een boek over te lezen en deze te bestuderen. Wij zijn ervan overtuigd dat het leren makkelijker wordt op het moment dat het op een betere manier uitgelegd wordt.

Tijdens onze dagcursus zullen wij jou klaarstomen voor het theorie-examen. Hoe gaan wij dit doen? Door stap voor stap duidelijke uitleg te geven, persoonlijke uitleg op het moment dat het niet direct duidelijk is. Wij gaan specifiek in op de punten die bij het CBR aan jou gesteld zullen worden. Wij beginnen vroeg in de ochtend, zodat wij in de middag gezamelijk naar het CBR kunnen gaan. Hierdoor zal jij binnen 1 dag je theorie-examen halen. De kosten van onze dagcursus bedragen tijdelijk geen 169 euro maar slechts vanaf 98,75 euro (excl. € 31,25 examengeld). Voor de motor theoriecursussen hanteren wij eventuele last minut toeslag. De cursussen worden gegeven in Arnhem.

Onze locatie in Arnhem ligt net buiten het centrum. Wil jij nog meer informatie lezen over het theorie-examen? Bekijk onze motor of auto informatie pagina.

Direct inschrijven

Vanaf € 98,75

Ervaringen van eerder Direct Geslaagden

Schrijf ook een review

Onze laatste Direct Geslaagden

Hoe werkt het examen op het CBR?

Zo gaat onze theoriecursus

Foto’s van onze theorie cursus

 • Een kijkje in onze dagcursus
 • Met de bus naar het CBR
 • Gegarandeerd je autotheorie halen
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden bij het CBR Rijswijk
 • Deze Direct Geslaagden gingen je al voor

Routebeschrijvingen

Heb je je ingeschreven voor een dagcursus in Arnhem? Hier vind je voor de omliggende steden een routebeschrijving.

Vanuit Nijmegen

Met de auto

Wordt je naar onze locatie in Arnhem gebracht met de auto? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf het Goffertpark: Open in Google Maps Vanaf het Goffertpark vertrek je rijd je richting de rotonde om de 1e afslag naar de Energieweg te nemen. Deze weg houd je vervolgens aan voor ongeveer 3km(rij rechtdoor op de rotondes). Sla rechtsaf naar de Prins Mauritslaan. Op de A325 houd je links aan om de borden richting Arnhem/Elst te volgen deze weg volg je ongeveer 9km lang. Vervolgens sla je rechtsaf naar de N325 je volgt hier de borden richting Huissen/Apeldoorn/Zutphen en Oberhaussen. Hou de 2 linkerrijstroken aan om vervolgens linksaf te slaan naar de Westervoortsedijk. Hierna sla je rechtsaf naar de Simon Stevinweg, volg deze weg voor ongeveer 800m om linksaf te slaan. Je bent nu aangekomen op de Bruningweg.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Volg dan deze route planning!
 • Vanaf Nijmegen Centraal Open in 9292Vanaf Station Nijmegen neem je de intercity richting Den Helder en stap je uit bij Arnhem centraal. Vervolgens neem je de bus op Arnhem Centraal richting Duiven Centerpoort Noord(Bus 62). Stap uit bij Bushalte Dr. C. Lelyweg Noord. Vanaf deze bushalte is het ongeveer 8 minuten lopen naar de Bruiningweg. De exacte locatie zal je ontvangen op het moment dat je je hebt ingeschreven voor een cursus.

Vanuit Doetinchem

Met de auto

Wordt je vanuit Doetinchem met de auto gebracht? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf Gemeente Doetinchem Open in Google MapsVanaf Gemeente doetinchem op de Terborgseweg vertrek je in oostelijke richting en sla je rechtsaf naar de Oostelijke Randweg. Hier volg je de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan richting het bedrijvenweg. Je volgt deze weg tot je rechtsaf kunt slaan naar de A18 richting Arnhem. Blijf de A18 volgen voor ongeveer 12km om via afslag knooppunt Oud-Dijk in te voegen op de A12. Blijf voor ongeveer 12km op de A12. Volg de 2 rechterrijstroken bij Velperbroek om richting Arnhem/Nijmegen/Zutphen te gaan. Neem op de rotonde de 4e afslag om richting Arnhem/Nijmegen te rijden. Sla rechtsaf naar de Westervoortsedijk. Sla vervolgens rechtsaf naar de Simon Stevinweg. Hierna sla je linksaf naar de Bruningweg. De exacte locatie zal je ontvangen op het moment dat je je hebt ingeschreven voor een cursus.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Volg dan deze route planning!
 • Vanaf Station Doetinchem: Open in 9292Vanaf station Doetinchem neem je de bus richting Arnhem centraal(Bus 27). Stap uit bij bushalte Lange Wal loop nog ongeveer 12 minuten naar de Bruningweg. De exacte locatie zal je ontvangen op het moment dat je je hebt ingeschreven voor een cursus.

Apeldoorn

Met de auto

Kom je uit Apeldoorn voor onze theoriecursus? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf het stationsplein Open in Google Maps Vanaf het Stationsplein vertrek je in oostelijke richting op de Molenstraat-Cetnrum naar de Molendwarsstraat. Sla rechtsaf naar de Burgemeester Jonkheer. Sla linksaf naar de Wapenrustlaan hierna sla je rechtsaf naar de Zutphensestraat. Voeg nu in op de A50 en volg deze weg voor ongveeer 22km. Ga van de A50 af door afslag 20-Arnhem-Centrum te nemen. Voeg in op de Apeldoornseweg. Sla linksaf naar de Weg achter Het Bos, hierna sla je linksaf naar de Monnikensteeg. Sla hierna rechtsaf naar de Rosendaalseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Huijghenslaan. Sla linksaf naar de Verlperweg. Hierna sla je rechtsaf naar de Oude Velperweg. Sla linksaf naar de Wichar van Pontlaan. Vervolg nu je weg naar de Laan van Presikhaaf. Houd links aan om op de Laan van Presikhaaf te blijven sla vervolgens rechtsaf naar de Volkerakstraat. Volg de weg naar de Driepoortenweg neem nu een scherpe bocht naar links en je bent op de Bruiningweg. De exacte locatie zal je ontvangen op het moment dat je je hebt ingeschreven voor een cursus.

Met het OV

Maak je liever gebruik van het OV? Volg dan deze route planning!
 • Vanaf Station Apeldoorn: Open in 9292Vanaf station Apeldoorn neem je de bus richting Arnhem centraal(bus 91). Stap uit bij Arnhem centraal station. Hier neem je de bus richting Apeldoorn via Dieren en stap je uit bij bushalte Bruningweg. De exacte locatie zal je ontvangen op het moment dat je je hebt ingeschreven voor een cursus.