Auto of motor theoriecursus in Den Haag

Directgeslaagd Den Haag

Het halen van je auto, brommer of motor theorie is niet voor iedereen even makkelijk. En niet iedereen heeft zin, tijd of de aandacht om dagenlang theorieboeken te leren. Begrijpelijk, want je hebt wel wat beters te doen. Ben jij zo iemand? Dan ben je niet de enige! Wij kunnen je helpen om in 1 dag je theorie examen te halen! Het leren voor het theorie examen hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk is en je de juiste dingen leert.

Hoe wij jou kunnen helpen? Met onze eendaagse auto theoriecursus of motor theoriecursus! Je leert de theoriestof én slaagt voor het examen in 1 dag, gegarandeerd! Onze groepscursus is namelijk speciaal gericht op het CBR examen. Wij geven je een dag lang persoonlijk theorieles en gaan daarbij specifiek in op de punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en jij bepaalt het tempo. Begrijp je een bepaald onderdeel niet? Geen probleem! We besteden extra aandacht aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt en laten je pas naar het examen gaan wanneer we er zeker van zijn dat jij alles goed weet!

Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts vanaf 98,75 euro (excl. € 31,25 examengeld). Voor de motor theoriecursussen hanteren wij eventuele last minut toeslag. De cursussen worden gegeven in Den Haag. Onze locatie in Den Haag ligt op loopafstand van station Moerwijk is goed bereikbaar vanuit heel Zuid-Holland. Dus woon je in of rond Den Haag, of in een andere stad in Zuid-Holland en heb je moeite met de theorie of heb je gewoonweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze cursus in Den Haag!

Direct inschrijven

23-01
Den Haag (auto) op 23 januari 2018
Nog maar 6 plekken beschikbaar
Er zijn al 8 aanmeldingen
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€98,75
Je hebt nog Schrijf je in
25-01
Den Haag (motor) op 25 januari 2018
Meer dan 8 plekken beschikbaar
Er zijn al 5 aanmeldingen
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€108,75
29-01
Den Haag (auto) op 29 januari 2018
Meer dan 8 plekken beschikbaar
Er zijn al 3 aanmeldingen
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€98,75
02-02
Den Haag (auto) op 2 februari 2018
Meer dan 8 plekken beschikbaar
Er zijn al 3 aanmeldingen
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€98,75
06-02
Den Haag (auto) op 6 februari 2018
Meer dan 8 plekken beschikbaar
Er zijn al 4 aanmeldingen
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€98,75
13-02
Den Haag (auto) op 13 februari 2018
Meer dan 8 plekken beschikbaar
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€98,75
Vanaf € 98,75

Ervaringen van eerder Direct Geslaagden

Schrijf ook een review
★★★★★
5 5 1
Top cursus van Susan gekregen! Heb gelachen vanwege de ezelsbruggetjes maar daardoor makkelijk gehaald! Het is paar uurtjes rammen door de stof (wordt op een pittige leuke manier gedaan) en dan gelijk naar het CBR. Ik raad dit voor iedereen aan die moeite heeft met teksten lezen en snel wordt afgeleid door alles wat er omheen wordt gevraagd.
★★★★★
5 5 1
Eitje 0 fout!!!!!! Goede uitleg.. echte stoom cursus!
★★★★★
5 5 1
Van andere theorie cursus naar directgeslaagd en jaaaahooorr gegaan en geslaaaaaaaaagddd
★★★★★
5 5 1
Niks geleerd in 1 keer GESLAAGD!!
★★★★★
5 5 1
Slagen was een makkie na het volgen van deze cursus:) jullie hebben het goed gedaan maar ik ook natuurlijk. Bedankt
★★★★★
5 5 1
Helemaal top!!! 1 in keer direct geslaagd. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Jermaine Brusselman
★★★★★
5 5 1
Ook al klopte mijn examentijd niet ben ik wel lekker geslaagd een uurtje later en daar gaat het om. Superrrrrr
★★★★★
5 5 1
vanochtend mijn motor theorie behaald en een week terug mijn dochter zijn auto theorie behaald bij directgeslaagd, echt een top firma. Alles goed geregeld en allebei geslaagd bedankt allemaal
★★★★★
5 5 1
Ik heb hier een ééndaagse cursus gevolgd en er werd heel goed uit gelegd , precies dezelfde vragen die ik geoefend heb heb ik ook gekregen op het examen. Daarom heb ik hem ook in 1x gehaald. Directgeslaagd is echt een aanrader , bedankt 🙂

Onze laatste Direct Geslaagden

Hoe werkt het examen op het CBR?

Zo gaat onze theoriecursus

Foto’s van onze theorie cursus

 • Een kijkje in onze dagcursus
 • Met de bus naar het CBR
 • Gegarandeerd je autotheorie halen
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden bij het CBR Rijswijk
 • Deze Direct Geslaagden gingen je al voor

Partner Rijscholen

Rijschool SKAYA

Rijschool SKAYA

Website Rijschool SKAYA rijdt in omgeving Den Haag, Delft, Zoetermeer en het Westland.
Autorijschool Easy

Autorijschool Easy

Autotijschool Easy rijdt al jarenlang in Leiden en Den Haag. hier kennen ze alle wegen dan ook op hun duimpje!
Verkeersschool O O Den Haag

Verkeersschool O O Den Haag

Website Bij O O Den Haag krijg je op vertoon van je studentenpas 15% korting. Direct starten mogelijk.
WomenDrive

WomenDrive

Website Diana van rijschool WomenDrive geeft rijles in omgeving Den Haag, Leidschendam,Leidschenveen, Nootdorp, Ypenburg en Zoetermeer.

Routebeschrijvingen

Heb je je ingeschreven voor een dagcursus in Den Haag? Hier vind je voor de omliggende steden een routebeschrijving.

Vanuit Rijswijk

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Rijswijk? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Station Rijswijk: Open in Google MapsRij vanaf Station Rijswijk over de Sir Winston Churchilllaan en sla bij de Burgermeester Elsenlaan linksaf. Rij vervolgens langs het Rijswijkse Bos en volg na het Park den Burgh De Genestetlaan. Sla tot slot linksaf bij de Goeverneurlaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf Station Rijswijk: Open in 9292Neem vanaf het station tram 17 of bus 18 richting Statenkwartier en stap uit bij halte Jonckbloetplein in Den Haag. Loop vervolgens over de Goeverneurlaan naar onze locatie.

Vanuit Rotterdam

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Rotterdam? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Rotterdam Zuid: Open in Google MapsVolg vanaf Rotterdam Zuid de S103 vanaf de Pleinweg en de Doklaan tot aan De Hogeschool Rotterdam. Ga vervolgens rechtdoor de S100 op richting Centraal Station en volg vanaf daar de S113. Sla op de Stadhoudersweg linksaf naar de A13. Volg vanaf hier de route vanaf Rotterdam Noord.
 • Vanaf Rotterdam Noord: Open in Google MapsGa bij knooppunt Kleinpolderplein de A13 op en neem afslag 7 om de Laan van Delfvliet te volgen. Sla aan het einde linksaf om de Laan van Hoornwijck en later de Haagweg te volgen. Na ongeveer 1200 meter sla je linksaf naar de Jan van der Heijdenstraat en rij je rechtdoor de Gouverneurlaan op.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Kom dan met de trein en de tram:
 • Vanaf Rotterdam Centraal: Open in 9292Neem vanaf spoor 8 de Sprinter richting Den Haag Centraal en stap uit op Station Rijswijk. Neem vanaf dit station tram 17 of bus 18 richting Statenkwartier en stap uit bij halte Jonckbloetplein. Loop vervolgens over de Goeverneurlaan.

Vanuit Dordrecht

Met de auto

Word je vanuit Dordrecht met de auto gebracht? Volg dan een van de onderstaande routes:
 • Vanaf Dordrecht Noord: Open in Google MapsNeem de N3 richting Papendrecht en voeg daarna in op de A15 richting Rotterdam. Houd dan na afslag Hendrik-Ido-Ambacht links aan om de A16 richting Rotterdam Oost / Den Haag te volgen. Volg vanaf hier de route vanaf Dordrecht Zuid.
 • Vanaf Dordrecht Zuid: Open in Google MapsVolg vanaf Dordrecht Zuid de A16 richting Zwijndrecht. Houd vervolgens links aan om de A16 richting Rotterdam Oost / Den Haag te volgen. Neem daarna bij knooppunt Terbregseplein de A20 richting Den Haag / Hoek van Holland. Ga bij knooppunt Kleinpolderplein de A13 op en neem afslag 7. Rij de Laan van Delfvliet uit en sla dan aan het einde linksaf naar de Laan van Hoornwijck. Vervolg de weg op de Haagweg en sla na 1200 meter linksaf de Jan van der Heijdenstraat op. Daarna rij je rechtdoor naar de Gouverneurlaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Ga dan met de trein en de tram:
 • Vanaf Dordrecht Centraal: Open in 9292Neem vanaf station Dordrecht de Intercity richting Den Haag Centraal en stap uit op Den Haag Holland Spoor. Neem vanaf hier tramlijn 16 of 17 naar Wateringen en stap uit bij halte Jonckbloetplein. Loop daarna de Goeverneurlaan op.

Vanuit Leiden

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Leiden? Volg dan de onderstaande routes:
 • Vanaf omgeving Zoeterwoude: Open in Google MapsGa bij Zoeterwoude-Dorp de A4 richting Den Haag / Rotterdam op. Neem vervolgens afslag 10 om de snelweg te verlaten. Daarna sla je tweemaal rechtsaf en volg je de Burgermeester Elsenlaan langs het Rijswijkse Bos, het Park den Burgh en De Genestetlaan. Sla vervolgens linksaf bij de Goeverneurlaan.
 • Vanaf omgeving Valkenburg: Open in Google MapsVolg de N206 richting de A44 en neem de oprit A44 richting Wassenaar / Den Haag. Vervolg de weg op de N44 waar de snelweg ter hoogte van Wassenaar ophoudt. Sla vervolgens bij het Malieveld linksaf om de A12 op te gaan. Volg bij knooppunt Prins Clausplein de A4 richting Rijswijk. Neem daarna afslag 10 en sla vervolgens twee keer rechtsaf. Volg vanaf hier de Burgermeester Elsenlaan en rij langs het Rijswijkse Bos en het Park den Burgh. Rij dan via De Genestetlaan om linksaf bij de Goeverneurlaan te slaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Ga dan met de trein en de tram:
 • Vanaf Leiden Centraal: Open in 9292Neem op spoor 8 de Intercity richting Vlissingen en stap over uit Station Den Haag Hollands Spoor. Neem vanaf dit station tram 16 of 17 richting Wateringen en stap uit bij halte Jonckbloetplein. Loop daarna over de Goeverneurlaan.

Vanuit Gouda

Met de auto

Word je vanuit Gouda met de auto gebracht? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf Gouda Centrum: Open in Google MapsVolg vanaf Gouda Centrum de Nieuwe Gouwe Oostzijde en de Goudse Poort richting de A12. Neem vervolgens de A12 richting Rotterdam / Den Haag en volg bij knooppunt Prins Clausplein de A4 richting Rijswijk. Neem daarna afslag 10 en sla vervolgens twee keer rechtsaf. Volg vanaf hier de Burgermeester Elsenlaan. Rij vervolgens langs het Rijswijkse Bos, het Park den Burgh en over De Genestetlaan. Sla tot slot linksaf bij de Goeverneurlaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Volg dan de onderstaande route:
 • Vanaf Station Gouda: Open in 9292Neem vanaf Station Gouda de Intercity richting Den Haag Centraal en stap uit op Station Den Haag Centraal. Hier neem je tram 17 richting Wateringen of bus 18 richting Rijswijk De Schilp. Stap uit bij halte Jonckbloetplein en loop vervolgens over de Goeverneurlaan.