Auto of motor theoriecursus in Den Haag

Directgeslaagd Den Haag
Haal binnen een dag je auto theorie, bromfiets theorie of motor theorie via theoriecursus Den Haag. Wil jij je theorie in 1 dag in Den Haag halen, schrijf je dan nu in voor de theoriecursus van Directgeslaagd. Bij ons haal je gegarandeerd je theorie examen in een keer.Schrijf je snel in voor een datum vol is, dit gaat bij ons erg snel en vol = vol.

Theorie in 1 dag Den Haag

Heb jij geen zin, tijd of de aandacht om dagenlang theorieboeken te lezen en leren voor jouw rijbewijs? Haal dan je theorie in 1 dag bij Directgeslaagd. Ons speciaal ontwikkelde lesmethode zorgt ervoor dat iedereen zijn theorie in 1 dag haalt. Door onze jarenlange ervaring hebben we de lesmethode ontwikkeld die gericht is op het CBR-examen. Tijdens de theoriecursus Den Haag geven we alle basiskennis die je nodig hebt en gaan we dieper in op de punten waar ook het CBR zich op richt. Ben jij iemand die toch wel graag ook een lesboek leest of je gewoon alvast wil voorbereiden op de cursus, dan kan je bij ons de lesboeken voor al onze theoriecursussen aanschaffen.Als je besluit om je theorie in 1 dag Den Haag te leren dan is er een strakke planning te volgen. Je wordt om zeven uur ’s ochtends verwacht bij onze locatie. Onze theoriecursus locatie ligt vlakbij het station Moerwijk en is goed bereikbaar vanuit heel Zuid-Holland. We beginnen bij de basis en leggen alle theorie stap voor stap uit. Begrijp je een bepaald onderdeel van de theorie niet dan besteden we hier wat extra aandacht aan. Vervolgens gaan we naar het CBR om het theorie examen in Den Haag te halen

Theorie examen Den Haag

Wil jij snel je rijbewijs halen in de regio van Den Haag, meld je dan aan voor onze theoriecursus Den Haag. Je kan door middel van een theoriecursus je theorie halen maar je kan bij ons ook terecht voor lesboeken over alle theoriecursussen die wij aanbieden. Na het halen van je theorie kan je direct aan je rijlessen beginnen bij een van onze partners. Bij Directgeslaagd haal je je theorie in 1 dag. In de ochtend van de dag van de theoriecursus krijg je les over de theorie en wordt er afgesloten met het oefenen van vragen en verschillende examens. Daarna ga je met zijn allen naar het CBR om daar het theorie examen te halen. Als je dit hebt gehaald dan heb je de theoriecursus Den Haag succesvol volbracht.Schrijf je snel in voor de Theoriecursus Den Haag voor deze vol is.

Direct inschrijven

DatumLocatie
18 februari 2019Den Haag (auto)Inschrijven
21 februari 2019Den Haag (auto)Inschrijven
24 februari 2019Den Haag (auto)Inschrijven
25 februari 2019Den Haag (bromfiets)Inschrijven
28 februari 2019Den Haag (auto)Inschrijven
4 maart 2019Den Haag (motor)Inschrijven
5 maart 2019Den Haag (auto)Inschrijven
14 maart 2019Den Haag (bromfiets)Inschrijven
19 maart 2019Den Haag (motor)Inschrijven
3 april 2019Den Haag (bromfiets)Inschrijven
Vanaf € 98,75

Ervaringen van eerder Direct Geslaagden

Schrijf ook een review
★★★★★
5 5 1
Het was even flink stomen maar dan hierdoor ook gelijk geslaagd! Heel blij! Ik was al bijna klaar met mijn AVD dus moest slagen. Is gelukt, bedankt voor de les en de ezelsbruggetjes die onthoudt je gewoon.
★★★★★
5 5 1
Yess in 1x Geslaagd voor mijn Theorie bij DirectGeslaagd met 9 foutjes Thanks Suzan!
★★★★★
5 5 1
geslaagd met maar 2 fouten!!!! aanrader
★★★★★
5 5 1
Geweldig!!!
★★★★★
5 5 1
Top! In 1x geslaagd
★★★★★
5 5 1
Echt en aanrader als je wil slagen in 1 dag piece of cake
★★★★★
5 5 1
Geslaagd met maar 2 fout. Helemaal geweldig!!
★★★★★
5 5 1
wil je in een keer slagen ga dan zeker hier naar toe -duncan
★★★★★
5 5 1
was perfect was een makkie aanrader voor iedereen 4 foutjes heel erg bedankt

Onze laatste Direct Geslaagden

Hoe werkt het examen op het CBR?

Zo gaat onze theoriecursus

Foto’s van onze theorie cursus

 • Een kijkje in onze dagcursus
 • Met de bus naar het CBR
 • Gegarandeerd je autotheorie halen
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden bij het CBR Rijswijk
 • Deze Direct Geslaagden gingen je al voor

Partner Rijscholen

Rijschool SKAYA

Rijschool SKAYA

Website Rijschool SKAYA rijdt in omgeving Den Haag, Delft, Zoetermeer en het Westland.
Autorijschool Easy

Autorijschool Easy

Autotijschool Easy rijdt al jarenlang in Leiden en Den Haag. hier kennen ze alle wegen dan ook op hun duimpje!
Verkeersschool O O Den Haag

Verkeersschool O O Den Haag

Website Bij O O Den Haag krijg je op vertoon van je studentenpas 15% korting. Direct starten mogelijk.
WomenDrive

WomenDrive

Website Diana van rijschool WomenDrive geeft rijles in omgeving Den Haag, Leidschendam,Leidschenveen, Nootdorp, Ypenburg en Zoetermeer.

Routebeschrijvingen

Heb je je ingeschreven voor een dagcursus in Den Haag? Hier vind je voor de omliggende steden een routebeschrijving.

Vanuit Rijswijk

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Rijswijk? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Station Rijswijk: Open in Google MapsRij vanaf Station Rijswijk over de Sir Winston Churchilllaan en sla bij de Burgermeester Elsenlaan linksaf. Rij vervolgens langs het Rijswijkse Bos en volg na het Park den Burgh De Genestetlaan. Sla tot slot linksaf bij de Goeverneurlaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf Station Rijswijk: Open in 9292Neem vanaf het station tram 17 of bus 18 richting Statenkwartier en stap uit bij halte Jonckbloetplein in Den Haag. Loop vervolgens over de Goeverneurlaan naar onze locatie.

Vanuit Rotterdam

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Rotterdam? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Rotterdam Zuid: Open in Google MapsVolg vanaf Rotterdam Zuid de S103 vanaf de Pleinweg en de Doklaan tot aan De Hogeschool Rotterdam. Ga vervolgens rechtdoor de S100 op richting Centraal Station en volg vanaf daar de S113. Sla op de Stadhoudersweg linksaf naar de A13. Volg vanaf hier de route vanaf Rotterdam Noord.
 • Vanaf Rotterdam Noord: Open in Google MapsGa bij knooppunt Kleinpolderplein de A13 op en neem afslag 7 om de Laan van Delfvliet te volgen. Sla aan het einde linksaf om de Laan van Hoornwijck en later de Haagweg te volgen. Na ongeveer 1200 meter sla je linksaf naar de Jan van der Heijdenstraat en rij je rechtdoor de Gouverneurlaan op.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Kom dan met de trein en de tram:
 • Vanaf Rotterdam Centraal: Open in 9292Neem vanaf spoor 8 de Sprinter richting Den Haag Centraal en stap uit op Station Rijswijk. Neem vanaf dit station tram 17 of bus 18 richting Statenkwartier en stap uit bij halte Jonckbloetplein. Loop vervolgens over de Goeverneurlaan.

Vanuit Dordrecht

Met de auto

Word je vanuit Dordrecht met de auto gebracht? Volg dan een van de onderstaande routes:
 • Vanaf Dordrecht Noord: Open in Google MapsNeem de N3 richting Papendrecht en voeg daarna in op de A15 richting Rotterdam. Houd dan na afslag Hendrik-Ido-Ambacht links aan om de A16 richting Rotterdam Oost / Den Haag te volgen. Volg vanaf hier de route vanaf Dordrecht Zuid.
 • Vanaf Dordrecht Zuid: Open in Google MapsVolg vanaf Dordrecht Zuid de A16 richting Zwijndrecht. Houd vervolgens links aan om de A16 richting Rotterdam Oost / Den Haag te volgen. Neem daarna bij knooppunt Terbregseplein de A20 richting Den Haag / Hoek van Holland. Ga bij knooppunt Kleinpolderplein de A13 op en neem afslag 7. Rij de Laan van Delfvliet uit en sla dan aan het einde linksaf naar de Laan van Hoornwijck. Vervolg de weg op de Haagweg en sla na 1200 meter linksaf de Jan van der Heijdenstraat op. Daarna rij je rechtdoor naar de Gouverneurlaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Ga dan met de trein en de tram:
 • Vanaf Dordrecht Centraal: Open in 9292Neem vanaf station Dordrecht de Intercity richting Den Haag Centraal en stap uit op Den Haag Holland Spoor. Neem vanaf hier tramlijn 16 of 17 naar Wateringen en stap uit bij halte Jonckbloetplein. Loop daarna de Goeverneurlaan op.

Vanuit Leiden

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Leiden? Volg dan de onderstaande routes:
 • Vanaf omgeving Zoeterwoude: Open in Google MapsGa bij Zoeterwoude-Dorp de A4 richting Den Haag / Rotterdam op. Neem vervolgens afslag 10 om de snelweg te verlaten. Daarna sla je tweemaal rechtsaf en volg je de Burgermeester Elsenlaan langs het Rijswijkse Bos, het Park den Burgh en De Genestetlaan. Sla vervolgens linksaf bij de Goeverneurlaan.
 • Vanaf omgeving Valkenburg: Open in Google MapsVolg de N206 richting de A44 en neem de oprit A44 richting Wassenaar / Den Haag. Vervolg de weg op de N44 waar de snelweg ter hoogte van Wassenaar ophoudt. Sla vervolgens bij het Malieveld linksaf om de A12 op te gaan. Volg bij knooppunt Prins Clausplein de A4 richting Rijswijk. Neem daarna afslag 10 en sla vervolgens twee keer rechtsaf. Volg vanaf hier de Burgermeester Elsenlaan en rij langs het Rijswijkse Bos en het Park den Burgh. Rij dan via De Genestetlaan om linksaf bij de Goeverneurlaan te slaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Ga dan met de trein en de tram:
 • Vanaf Leiden Centraal: Open in 9292Neem op spoor 8 de Intercity richting Vlissingen en stap over uit Station Den Haag Hollands Spoor. Neem vanaf dit station tram 16 of 17 richting Wateringen en stap uit bij halte Jonckbloetplein. Loop daarna over de Goeverneurlaan.

Vanuit Gouda

Met de auto

Word je vanuit Gouda met de auto gebracht? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf Gouda Centrum: Open in Google MapsVolg vanaf Gouda Centrum de Nieuwe Gouwe Oostzijde en de Goudse Poort richting de A12. Neem vervolgens de A12 richting Rotterdam / Den Haag en volg bij knooppunt Prins Clausplein de A4 richting Rijswijk. Neem daarna afslag 10 en sla vervolgens twee keer rechtsaf. Volg vanaf hier de Burgermeester Elsenlaan. Rij vervolgens langs het Rijswijkse Bos, het Park den Burgh en over De Genestetlaan. Sla tot slot linksaf bij de Goeverneurlaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Volg dan de onderstaande route:
 • Vanaf Station Gouda: Open in 9292Neem vanaf Station Gouda de Intercity richting Den Haag Centraal en stap uit op Station Den Haag Centraal. Hier neem je tram 17 richting Wateringen of bus 18 richting Rijswijk De Schilp. Stap uit bij halte Jonckbloetplein en loop vervolgens over de Goeverneurlaan.