Auto theoriecursus in Groningen

Directgeslaagd Groningen

Je theorie-examen behalen is helaas niet altijd even makkelijk. Het studeren voor het theorie-examen vergt veel tijd, heeft u hier geen tijd voor? Wij bij Directgeslaagd snappen natuurlijk als geen ander dat je simpelweg niet hebt. Directgeslaagd kan je helpen om in 1 dag je theorie examen te behalen! Het studeren voor het theorie examen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als het maar leuk, snel en doelgericht is.

Hoe kan Directgeslaagd jou kunnen helpen? Met onze eendaagse auto theoriecursus! Binnen enkel 1 dag zal je de gehele inhoud van het theorie examen leren. Onze groepscursus is speciaal gericht op het behalen van het CBR examen. Gedurende één dag lang zullen wij je extra uitleg geven over de punten die bij het CBR voor zullen komen. Lukt het jou niet of begrijp je het gewoon niet? Geen zorgen juist aan de punten die niet bij je blijven hangen zullen wij extra aandacht besteden.

Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts vanaf 98,75 euro (excl. € 31,25 examengeld). Voor de motor theoriecursussen hanteren wij eventuele last minut toeslag. De cursussen worden gegeven in Groningen, onze locatie ligt op loopafstand van het centrum van Groningen. Ook zijn wij uiteraard goed te bereiken met het OV!

Direct inschrijven

Vanaf € 98,75

Ervaringen van eerder Direct Geslaagden

Schrijf ook een review

Onze laatste Direct Geslaagden

Hoe werkt het examen op het CBR?

Zo gaat onze theoriecursus

Foto’s van onze theorie cursus

 • Een kijkje in onze dagcursus
 • Met de bus naar het CBR
 • Gegarandeerd je autotheorie halen
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden in Groningen
 • Eerdere Direct Geslaagden bij het CBR
 • Deze Direct Geslaagden gingen je al voor

Partner Rijscholen

Rijschool SKAYA

Rijschool SKAYA

Website Rijschool SKAYA rijdt in omgeving Den Haag, Delft, Zoetermeer en het Westland.
Autorijschool Easy

Autorijschool Easy

Autotijschool Easy rijdt al jarenlang in Leiden en Den Haag. hier kennen ze alle wegen dan ook op hun duimpje!
Verkeersschool O O Den Haag

Verkeersschool O O Den Haag

Website Bij O O Den Haag krijg je op vertoon van je studentenpas 15% korting. Direct starten mogelijk.
WomenDrive

WomenDrive

Website Diana van rijschool WomenDrive geeft rijles in omgeving Den Haag, Leidschendam,Leidschenveen, Nootdorp, Ypenburg en Zoetermeer.

Routebeschrijvingen

Heb je je ingeschreven voor een dagcursus in Groningen? Hier vind je voor de omliggende steden een routebeschrijving.

Vanuit Assen

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Assen? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Drents Museum: Open in Google MapsAls je vertrekt vanaf het Drents Museum naast de Kloosterkerk. Ga je in oostelijke richting op de Kloosterstraat naar de Oostersingel. Sla linksaf naar de Oostersingel. Vervolg je weg naar de Javastraat door de bocht naar rechts te nemen. Ga rechtdoor op de Jan Fabriciusstraat, Rij naar de Industrieweg om vervolgens de 2e rijstrook van links richting de Europaweg Noord te nemen. Ga richting de Peeolo Oost en volg de middelste 2 rijstroken om vervolgens in te voegen op de A28/de E232. Volg de A28 voor ongeveer 20 kilometer. Blijf op de middelste rijstrook om in te voegen op de N7 richting Amsterdam/Leeuwarden/Drachten. Neem de 36e afslag en voeg in op de Laan 1940-1945 rij ongeveer een halve kilometer op deze weg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Leonard SpringerLaan. Ons exacte adres kan je vinden in de email die je ontvangt na aanmelding!

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf Station Assen: Open in 9292Neem vanaf station Assen de intercity richting Groningen, Neem op het station van Groningen de bus vanaf bushalte Hoofdstation, Groningen. Stap uit bij station Councourslaan en loop vervolgens nog ongeveer 5 minuten naar onze locatie. De exacte locatie zal te vinden zijn in de mail die je ontvangt bij het aanmelden.

Vanuit Veendam

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Veendam? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Hotel Parkzicht: Open in Google MapsVanaf het Hotel parkzicht begint u op de Kerkstraat. sla rechtsaf richting de J.G. Pinksterstraat, op de eerstvolgende rotonde neem je de 1e afslag naar de Julianalaan. Neem nu op de volgende rotonde de 2e afslag naar de Veendammerweg. Na ongeveer 3km op de Veendammerweg gereden te hebben kom je weer rotonde tegen. Neem hier weer de 2e afslag, vervolg de Veendammerweg. Neem de 1e afslag op de rotonde naar de Kielsterachterweg. Sla rechtsaf naar de Kerkstraat. Neem vervolgens op de rotonde de 2e afslag naar de Proviciale weg. Neem op de volgende rotonde de 1e afslag. En neem de oprit naar de A7 richting Groningen. Rij ongeveer 10km op de A7 vervolg je weg naar de N7 volg de 2 rechterrijstroken om de afrit op de N7 richting RING-Zuid/Amsterdam/Drachten/Assen. Vervolg deze weg voor ongeveer 4km. Neem de 36e afslag en voeg in op de Laan 1940-1945 rij ongeveer een halve kilometer op deze weg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Leonard SpringerLaan. Ons exacte adres kan je vinden in de email die je ontvangt na aanmelding!

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf Station Veendam: Open in 9292Neem vanaf station Veendam de stoptrein richting Groningen en stap natuurlijk uit bij Groningen. Vanaf hier neem je de bus vanaf het Hoofdstation richting Leek Oostindie en stap je uit bij Bushalte Verzetsstrijderslaan. Vanaf hier loop je ongeveer 10 minuten richting onze exacte locatie. Meer informatie over onze locatie vind je in de email die je ontvangt bij registratie.