Auto of motor theoriecursus in Rotterdam

Directgeslaagd Den Haag

Theoriecursus Rotterdam

Door middel van een theoriecursus Rotterdam kan jij je theorie in 1 dag halen voor de auto, motor of scooter. Bij Directgeslaagd hebben we een lesmethode ontwikkeld aan de hand van onze jarenlange ervaring.Schrijf je snel in voor een van de theoriecursussen in Rotterdam voordat deze vol zijn.

Auto theoriecursus Rotterdam

Zoals al eerder gezegd is de auto theoriecursus in Rotterdam de populairste van de drie die wij aanbieden. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om het CBR examen te halen. Wij laten je niet de vragen en antwoorden uit je hoofd leren maar zorgen ervoor dat je je echt bewust bent van de kennis. Door het volgen van de auto theoriecursus haal je je theorie in 1 dag. De auto cursus in Rotterdam is gericht op het CBR examen. Naast de basiskennis zullen we dieper ingaan op de punten die het CBR belangrijk vindt. Vind je bepaalde dingen moeilijk of begrijp je iets niet? Geen probleem, wij zullen hier dan extra aandacht aan besteden. Als je goed voorbereid aan de cursus wil beginnen dan kan je bij ons ook de lesboeken voor auto theorie aanschaffen. Door deze van tevoren door te lezen krijg je al een goed idee over de theorie. Door dit te doen zal de cursus makkelijker verlopen voor jou.

Motor theoriecursus Rotterdam

Heb je je autorijbewijs al en wil je graag je motorrijbewijs halen? Gebruik dan de motor theoriecursus in Rotterdam om je theorie in 1 dag te halen. Tijdens deze cursus leer je alle ins en outs die je moet weten om het theorie examen voor de motor te halen. De motor cursus is in een logische volgorde opgebouwd en alle belangrijke punten worden stap voor stap behandeld. Net als voor de auto theorie hebben we ook lesboeken voor de motor theorie. Het lezen van het lesboek zal ervoor zorgen dat je alle theorie tijdens de cursus sneller oppikt omdat je al een beetje basiskennis hebt.  Door het volgen van de motor theoriecursus haal je je theorie in 1 dag en heb je een 100% slagingsgarantie!

Theorie in 1 dag Rotterdam

Al onze cursussen zorgen ervoor dat jij je theorie in 1 dag haalt. Naast de populaire auto theoriecursus kan je bij ons ook terecht voor een motor cursus. Ook kan je je bromfiets theorie in 1 dag in Rotterdam halen. Alle drie de cursussen zijn op dezelfde manier ingericht en voor alle drie de cursussen hebben wij ook de lesboeken te koop. Heb je bij ons al eerder een cursus gedaan dan weet je precies hoe de dag eruit ziet. Je begint om zeven uur in de ochtend. De cursus begint met alle basiskennis en regels. Vervolgens ga je verder in op de punten die het CBR belangrijk vindt. Bij de auto theoriecursus zullen deze punten anders zijn dan bij bijvoorbeeld de cursus voor de bromfiets theorie.Zoek de datum uit waarop jij je theoriecursus Rotterdam wil doen en schrijf je snel in.

Direct inschrijven

DatumLocatie
4 maart 2019Rotterdam (auto)Inschrijven
20 maart 2019Rotterdam (auto)Inschrijven
31 mei 2019Rotterdam (auto)Inschrijven
3 juni 2019Rotterdam (auto)Inschrijven
7 juni 2019Rotterdam (auto)Inschrijven
Vanaf € 98,75

Ervaringen van eerder Direct Geslaagden

Schrijf ook een review
★★★★★
5 5 1
Na een goede Stoomcurcus, ben je perfect voorbereid voor je examen, In 1 keer geslaagd. 100% een aanrader.
★★★★★
5 5 1
Mensennnn hier slaagt iedereen, ik raad iedereenaan om hier cursus te volgen. We gingen lekker vlot door de stof heen eten en drinken werd verzorgt. En bammmm geslaagd. Bedankt team DIRECTGESLAAGD zonder jullie zou ik het niet halen.
★★★★★
5 5 1
Perfect uitgelegd dankjewel
★★★★★
5 5 1
Hele goede uitleg van de stof. Vooraf niks geleerd en toch geslaagd!
★★★★★
5 5 1
Hele goede uitleg van de stof. Vooraf niks geleerd en toch geslaagd!
★★★★★
5 5 1
Hele goede uitleg van de stof. Vooraf niks geleerd en toch geslaagd!
★★★★★
5 5 1
Hele goede uitleg van de stof. Vooraf niks geleerd en toch geslaagd!
★★★★★
5 5 1
we zijn met 3 vriendinnen vandaag bij directgeslaagd geweest voor ons theorie, goed opgevangen alles duidelijk en keurig uitgelegd!! na de cursus zijn we vervoerd met de bussen naar het CBR en uiteraard hele groep geslaagd incl. we bedanken jullie enorm liefs Tessa, Manon en Brit.
★★★★★
5 5 1
Niks geleerd vertrouwend op de cursus heb ik het bij gewoond en zoals te verwachtte ben ik ook geslaagd zoals de rest van de groep. Dankjewel allemaal ben tevreden:)

Onze laatste Direct Geslaagden

Hoe werkt het examen op het CBR?

Zo gaat onze theoriecursus

Foto’s van onze theorie cursus

 • Een kijkje in onze dagcursus
 • Met de bus naar het CBR
 • Gegarandeerd je autotheorie halen
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden in Den Haag
 • Eerdere Direct Geslaagden bij het CBR Rijswijk
 • Deze Direct Geslaagden gingen je al voor

Routebeschrijvingen

Heb je je ingeschreven voor een dagcursus in Rotterdam? Hier vind je voor de omliggende steden een routebeschrijving.

Vanuit Vlaardingen

Met de auto

Wordt je naar onze locatie in Rotterdam gebracht met de auto? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf de Hofsingel: Open in Google Maps Ga de A20 op ter hoogte van de McDonald’s Vlaardingen West, blijf de A20 volgen en neem afslag 12 richting Delfshaven. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Tjalklaan/S114. Sla linksaf naar Schuttevaerstraat en neem daarna de eerste bocht rechts naar de Schuttevaerweg, neem vervolgens op de rotonde de eerste afslag. Sla linksaf naar Horvathweg/S115, flauwe bocht naar rechts naar de Aelbrechtsplein. Vervolg deze weg naar de Aelbrechtskade, sla vervolgens linksaf naar de Groshansstraat. Sla nu rechtsaf en volg de Mathenesserlaan ongeveer 1,5km, sla nu linksaf naar de Rochussenstraat, vervolg deze weg naar de Westblaak. Blijf op de Westblaak, vervolg je route nu naar Churchillplein,  daar neemt je een 180 graden bocht richting Westblaak 33.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Volg dan deze route planning!
 • Vanaf Station Vlaardingen Centrum: Open in 9292Vanaf Vlaardingen Centrum neem je de sprinter richting Rotterdam en stap je uit bij station Schiedam Centrum. Vanaf Schiedam Centrum kan je metro lijn C nemen richting Metrostation Beurs, vanaf hier loop je in een aantal minuten naar de Westblaak 33. Ook is het mogelijk om de sprinter naar Rotterdam Centraal te nemen en vervolgens metro lijn E richting Slinge te pakken. Je stapt uit bij station Beurs.

Vanuit Barendrecht / Ridderkerk

Met de auto

Wordt je vanuit Barendrecht of Ridderkerk met de auto gebracht? Volg dan de volgende route:
 • Vanaf de A16: Open in Google MapsEenmaal op de A16 rij je in noordelijke richting, dit doe je ongeveer 8km. Volg de rechterrijstrook om afrit 27 te nemen naar de E25/A20 richting Pr.Alexander/Hillagersberg/Gouda en Utrecht. Blijf rechts rijden, vervolgens neem je afslag 27 en volg je de borden Hillegersberg/Pr.Alexander. Je bent nu van de A16 af.  Sla nu rechtsaf naar de Hoofdweg/S109, S109 draait iets naar links. Vervolg naar Oostplein/S100. Sla nu rechtsaf naar de Burgemeester van Walsumweg. Vervolgen de weg naar Blaak, neem vervolgens een flauwe bocht naar links om op de Blaak te blijven. Blijf nu rechtdoor rijden en je komt op de Westblaak aan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Volg dan deze route planning!
 • Vanaf Station Barendrecht: Open in 9292Neem vanaf station Barendrecht de trein vanaf spoor 2 richting Den Haag Centraal/HS en stap uit bij Station Rotterdam Blaak. Loop vervolgens 10/15 minuten naar Westblaak. Mocht je geen zin hebben om 10/15 minuten te lopen kan je vanaf Station Rotterdam Blaak ook de metro nemen richting Beurs.
 • Vanaf Station Ridderkerk: Open in 9292Rotterdam blaak is iets moeilijker te bereiken vanaf Ridderkerk. Neem de bus vanaf Bushalte Jan Luykenstraat, Ridderkerk richting Barendrecht. Stap vervolgens uit bij Bushalte Station NS(oostzijde). Loop nu 5/10 minuten richting Station Barendrecht en neem de trein richting Den Haag Centraal/HS en stap uit bij Station Rotterdam Blaak. Loop nu 10/15 minuten richting Westblaak. Als je liever (bijna) voor de deur uitstapt, kan je ook op Station Rotterdam Blaak de metro nemen(C richting Akkers)en uitstappen bij beurs.

Dordrecht

Met de auto

Kom je uit Dordrecht voor onze theoriecursus? Volg dan de volgende route:
 • Dordrecht Merwedestraat Open in Google Maps Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan en in te voegen op de N3, volg vervolgens de 2 linkerrijstroken om verder te gaan op de N214/N3 en de borden A15/Alblasserdam/Rotterdam te volgen. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan en in te voegen op de A15 richting Alblasserdam/Rotterdam, deze weg dien je ongeveer 8km aan te houden. Volg de 2 linkerrijstroken om afrit Ring Rotterdam(oost) te nemen en in te voegen op de A16/E19 richting Ring Rotterdam(oost)/Den Haag/Havens. Volg vervolgens de 2 rechterrijstroken om afrit 24t/m26-Capelle a/d lJssel te nemen naar de N210 richting Centrum. Neem de 3e afslag op de Kralingseplein naar Abram van Rijckevorselweg, volg nu de Maasboulevard en sla af naar de Geldersekade. De Geldersekade draait naar links en veranderd in de Wijnhaven. Sla vervolgens rechtsaf naar Posthoornstraat en ga bij het kruispunt naar links. Je bent nu op de Blaak, vervolg deze weg om op de Westblaak te komen.

Met het OV

Maak je liever gebruik van het OV? Volg dan deze route planning!
 • Vanaf Station Barendrecht: Open in 9292Stap op de trein bij Station Dordrecht, er zijn meerdere opties waar de treinen heen gaan bijv: Richting Amsterdam, richting Lelystad of richting Den Haag. Bij elk van deze genoemde stations is het nodig om uit te stappen bij Station Rotterdam Blaak. Eenmaal aangekomen bij station Blaak is het ongeveer 5/10 minuten lopen naar Westblaak. Het is ook mogelijk om vanaf Station Rotterdam Blaak de metrolijn C te nemen richting Akkers om vervolgens uit te stappen bij Beurs.

Gouda

Met de auto

Kom je uit Gouda voor onze theoriecursus? Volg dan de volgende route:
 • Goudse poort Open in Google MapsVoeg in op de A12 richting Rotterdam/Den Haag/A20. Rechts aanhouden bij de eerste splitsing. Neem afslag 16-Capelle a/d Ijssel. Sla rechtsaf naar Capelseweg (borden naar Zevenkamp/Prins Alexander/Ommoorá), Capelseweg draait iets naar links en wordt President Rooseveltweg. Rij vervolgens naar de Terbregseweg, sla nu rechtsaf naar de Veenweg. Vervolgens sla je rechtsaf naar Bosdreef/S109, S109 draait iets naar links en wordt Oostplein/S100. Sla vervolgens af naar de Burgemeester van Walsumweg. Nu de weg volgen naar Blaak, maak een flauwe bocht naar links en vervolg uw weg om op de Westblaak te komen.

Met het OV

Komt het OV beter uit voor jou? Volg dan deze route planning!
 • Vanaf Station Gouda: Open in 9292Vanaf Station Gouda neem je de Intercity of Sprinter naar Rotterdam Centraal. Neem vervolgens de trein richting Roosendaal of Vlissingen en stap uit bij Station Rotterdam Blaak. Eenmaal uitgestapt bij Rotterdam Blaak is het ongeveer 5/10 min lopen naar de Westblaak. Als je liever (bijna) voor de deur uitstapt, kan je ook op Station Rotterdam Blaak de metro nemen(C richting Akkers) en uitstappen bij beurs.