Auto of motor theoriecursus in Zwolle

Directgeslaagd Zwolle

Theoriecursus Zwolle

Wil jij je voor auto, motor of brommer theorie in 1 dag halen? Dat kan dankzij de theoriecursus Zwolle van Directgeslaagd. Wij helpen je door middel van een klassikale maar persoonlijke les alles wat belangrijk is. Onze lesmethode voor de auto theoriecursus en de andere cursussen is tot stand gekomen uit al onze ervaring.Kijk op deze pagina wanneer er nog plek is voor de theoriecursus Zwolle en schrijf je snel in.

Auto theoriecursus Zwolle

Zoals al eerder gezegd is de auto theoriecursus in Zwolle de populairste van de drie cursussen die wij aanbieden. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om het CBR examen te halen. Wij laten je niet de vragen en antwoorden uit je hoofd leren maar zorgen ervoor dat je je echt bewust bent van de kennis. Wil je zelf al de theorie doornemen? Koop dan bij ons het lesboek voor autotheorie. Lees dit boek goed door en je bent goed voorbereid voor de cursus. Door het volgen van de auto cursus haal je je theorie in 1 dag en als je het lesboek hebt gekocht en doorgenomen zal dit nog makkelijker zijn. De auto theoriecursus in Zwolle is gericht op het CBR examen. Naast de basiskennis zullen we dieper ingaan op de punten die het CBR belangrijk vindt. Vind je bepaalde dingen moeilijk of begrijp je iets niet? Geen probleem, wij zullen hier dan extra aandacht aan besteden.

Motor theoriecursus Zwolle

Heb je je autorijbewijs al en wil je graag je motorrijbewijs halen? Gebruik dan de motor cursus om je theorie in 1 dag te halen. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om het theorie examen voor de motor te halen. De motor cursus in Zwolle is in een logische volgorde opgebouwd en alle belangrijke punten worden stap voor stap behandeld. Ook voor de motor theorie kan je bij ons terecht voor de lesboeken. Door het volgen van de motor theoriecursus in Zwolle haal je je theorie in 1 dag en heb je een 100% slagingsgarantie!

Theorie in 1 dag Zwolle

Al onze cursussen zorgen ervoor dat jij je theorie in 1 dag in Zwolle haalt. Naast de populaire auto theoriecursus kan je bij ons ook terecht voor een motor theoriecursus. Ook kan je je bromfiets theorie in 1 dag halen. Alle drie de cursussen zijn op dezelfde manier ingericht en wij hebben alle benodigde lesboeken voor deze cursussen. Heb je bij ons al eerder een cursus gedaan dan weet je precies hoe de dag eruit ziet. Je begint om zeven uur in de ochtend. De theoriecursus begint met alle basiskennis en regels. Vervolgens ga je verder in op de punten die het CBR belangrijk vindt. Bij de auto cursus in Zwolle zullen deze punten anders zijn dan bij bijvoorbeeld de cursus voor de bromfiets theorie.Zoek de datum uit waarop jij je theoriecursus Zwolle wil doen en schrijf je snel in.

Direct inschrijven

DatumLocatie
26 februari 2019Zwolle (motor)Inschrijven
5 maart 2019Zwolle (auto)Inschrijven
14 maart 2019Zwolle (motor)Inschrijven
Vanaf € 98,75

Ervaringen van eerder Direct Geslaagden

Schrijf ook een review
★★★★★
5 5 1
Super makkelijk en geslaagd
★★★★★
5 5 1
YESSSS geslaaaagd!!!! Top cursus en fijne docent!!
★★★★★
5 5 1
De beste is RIFAT!!
★★★★★
5 5 1
Als je gegarandeerd wilt worden van slagen, moet je absoluut naar direct geslaagd gaan! Elk onderdeel van het examen wordt uitgebreid besproken, en zodanig uitgelegd dat je het snapt. Ik heb zelf ook deze cursus gevolgd, en ik kan het je echt aanraden, heeft me erg geholpen! xoxo.
★★★★★
5 5 1
Echt een top cursus gehad! Fijne theorie waar je zeker wat aan hebt er mooi in een ochtendje ingestampt. Top!
★★★★★
5 5 1
Theorie werdt er goed ingedrukt harstikke fijne uitleg raad het iedereen aan. Bedankt!!

Onze laatste Direct Geslaagden

Hoe werkt het examen op het CBR?

Zo gaat onze theoriecursus

Foto’s van onze theorie cursus

 • Een kijkje in onze dagcursus
 • Met de bus naar het CBR
 • Gegarandeerd je autotheorie halen
 • Eerdere Direct Geslaagden in Zwolle
 • Eerdere Direct Geslaagden in Zwolle
 • Eerdere Direct Geslaagden bij het CBR Rijswijk
 • Deze Direct Geslaagden gingen je al voor

Partner Rijscholen

Rijschool SKAYA

Rijschool SKAYA

Website Rijschool SKAYA rijdt in omgeving Den Haag, Delft, Zoetermeer en het Westland.
Autorijschool Easy

Autorijschool Easy

Autotijschool Easy rijdt al jarenlang in Leiden en Den Haag. hier kennen ze alle wegen dan ook op hun duimpje!
Verkeersschool O O Den Haag

Verkeersschool O O Den Haag

Website Bij O O Den Haag krijg je op vertoon van je studentenpas 15% korting. Direct starten mogelijk.
WomenDrive

WomenDrive

Website Diana van rijschool WomenDrive geeft rijles in omgeving Den Haag, Leidschendam,Leidschenveen, Nootdorp, Ypenburg en Zoetermeer.

Routebeschrijvingen

Heb je je ingeschreven voor een dagcursus in Zwolle? Hier vind je voor de omliggende steden een routebeschrijving.

Vanuit Hoogeveen

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Hoogeveen? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Kringloopwinkel Het GOED Open in Google MapsVanaf Hoogeveen kunt u gebruik maken van de A37 vanaf de Meester Cramerweg, vertrek in zuidelijke richting op de Ingenieur Bekinkbruggen. Weg vervolgen naar de Kanaalweg, sla linksaf naar Het Haagje/ de Meester Cramerweg. Sla nu rechtsaf om de A37 op te komen. Blijf de A28 volgen totdat u bij afslag 18-Zwolle-Zuid richting N337 richting Hattem komt. Neem de 3e afslag op de rotonde richting Ijsselallee/de N337, na ongeveer 4km slaat u rechtsaf naar de Ittersumallee, vervolgens linksaf naar de Nieuwe Deventerweg. Sla hierna rechtaf naar de Thorbeckelaan. Als u aangekomen bent op de Thorbeckelaan zal u het gebouw van SIO moeten vinden op nummer 2.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf Station Heerenveen: Open in 9292 Vanaf station Heerenveen kunt u gebruik maken van de spinter richting Meppel. Op station Meppel kunt u de sprinter nemen richting station Zwolle. Op station Zwolle kunt u gebruik maken van de bus richting Ittersumerbroek u zal bij Bushalte Nieuwe Deventerweg uit moeten stappen. Vervolgens is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de Thorbeckelaan.

Vanuit Almelo

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Almelo? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Schelfhorst: Open in Google MapsNeem de Kolthofsingel naar de Schuilenburgsingel door in westelijke richting te vertrekken op de Kolthofsingel naar de Tijhofslaan ga rechtdoor op de rotonde en sla vervolgens rechtsaf naar de Plesmanweg. Sla linksaf naar de Schuilenburgsingel na 2km slaat u rechtsaf naar de Wierdensestraat. Volg de rechterrijstrook om naar de N36 te gaan. Neem de afslag richting Wierden/Rijssen/Zwolle, volg de linkerrijstrook om in te voegen op de A35. Vervolg de weg naar de N35, volg de 2 linkerrijstroken en sla linksaf naar de Oldeneelallee. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Deventerweg en vervolgens linksaf naar de Thorbeckelaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf Station Almelo: Open in 9292 Vanaf Station Almelo kunt u gebruik maken van de sprinter naar Zwolle. Vanaf Zwolle kunt u gebruik maken van de bus richting Ittersumerbroek om vervolgens uit te stappen bij de halte Nieuwe Deventerweg. Vervolgens loopt u ongeveer 5 minuten richting de Thorbeckelaan.

Vanuit Deventer

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Deventer? Volg dan de volgende routes:
 • Ceintuurbaan Open in Google MapsVanaf de Ceintuurbaan neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Zwolseweg. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor naar de N337. Neem op de aankomende rotonde de 2e afslag naar de Rijksstraatweg. Sla linksaf naar de Hollewandsweg en vervolg uw weg naar de Nieuwe Deventerweg. Houd links aan en blijf op de Nieuwe Deventerweg en sla vervolgens linksaf naar de Thorbeckelaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf station Deventer: Open in 9292 Vanaf station Deventer neemt u de Intercity richting Zwolle. Vanaf station zwolle neemt u de bus richting Ittersumerbroek en stapt u uit bij Bushalte Nieuwe Deventerweg. Loop nu ongeveer 5 minuten richting de Thorbeckelaan.