Auto of motor theoriecursus in Zwolle

Directgeslaagd Zwolle

Het behalen van je auto, brommer of motor theorie-diploma is niet voor iedereen even gemakkelijk. En niet iedereen heeft tijd en/of zin om dagenlang theorieboeken te lezen en te bestuderen. Begrijpelijk, want je hebt wel wat beters te doen. Ben jij zo iemand? Dan ben je niet de enige! Wij kunnen je helpen om in 1 dag je theorie examen te behalen! Het leren voor het theorie examen hoeft namelijk helemaal niet moeilijk en langdurig te zijn, als het maar leuk is en je aandacht besteed wordt aan de belangrijke punten.

Hoe wij jou gaan helpen? Met onze eendaagse auto theoriecursus of motor theoriecursus! Je zal de theoriestof snel begrijpen én binnen 1 dag slagen voor het examen, gegarandeerd! Onze groepscursus is namelijk speciaal gericht op het CBR examen. Wij geven je een dag lang persoonlijk theorieles en gaan daarbij specifiek in op de punten waar het CBR zich ook op richt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en jij bepaalt het tempo. Begrijp je een bepaald onderdeel niet? Geen probleem! We besteden extra aandacht aan de onderdelen die jij nog niet goed begrijpt en laten je pas naar het examen gaan wanneer we er zeker van zijn dat jij alles goed weet!

Onze dagcursus kost tijdelijk geen 169 euro maar slechts vanaf 98,75 euro (excl. € 31,25 examengeld). Voor de motor theoriecursussen hanteren wij eventuele last minut toeslag. De cursussen worden gegeven in Zwolle. Onze locatie in Zwolle ligt op loopafstand van busstation Zwolle, Nw. Deventerw./Ittersumall en is goed bereikbaar vanuit heel Overijssel. Dus woon je in of rond Zwolle, of in een andere stad in Overijssel en heb je moeite met de theorie of heb je gewoonweg geen zin om dagenlang te leren? Volg dan onze cursus in Zwolle!

Direct inschrijven

17-12
Zwolle (motor) op 17 december 2018
Nog maar 7 plekken beschikbaar
Er zijn al 7 aanmeldingen
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€98,75
20-12
Zwolle (auto) op 20 december 2018
Meer dan 8 plekken beschikbaar
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€98,75
08-01
Zwolle (auto) op 8 januari 2019
Meer dan 8 plekken beschikbaar
Pas betalen op locatie 100% slagingsgarantie
€169,-
nu maar
€98,75
Vanaf € 98,75

Ervaringen van eerder Direct Geslaagden

Schrijf ook een review
★★★★★
5 5 1
Super makkelijk en geslaagd
★★★★★
5 5 1
YESSSS geslaaaagd!!!! Top cursus en fijne docent!!
★★★★★
5 5 1
De beste is RIFAT!!
★★★★★
5 5 1
Als je gegarandeerd wilt worden van slagen, moet je absoluut naar direct geslaagd gaan! Elk onderdeel van het examen wordt uitgebreid besproken, en zodanig uitgelegd dat je het snapt. Ik heb zelf ook deze cursus gevolgd, en ik kan het je echt aanraden, heeft me erg geholpen! xoxo.
★★★★★
5 5 1
Echt een top cursus gehad! Fijne theorie waar je zeker wat aan hebt er mooi in een ochtendje ingestampt. Top!
★★★★★
5 5 1
Theorie werdt er goed ingedrukt harstikke fijne uitleg raad het iedereen aan. Bedankt!!

Onze laatste Direct Geslaagden

Hoe werkt het examen op het CBR?

Zo gaat onze theoriecursus

Foto’s van onze theorie cursus

 • Een kijkje in onze dagcursus
 • Met de bus naar het CBR
 • Gegarandeerd je autotheorie halen
 • Eerdere Direct Geslaagden in Zwolle
 • Eerdere Direct Geslaagden in Zwolle
 • Eerdere Direct Geslaagden bij het CBR Rijswijk
 • Deze Direct Geslaagden gingen je al voor

Partner Rijscholen

Rijschool SKAYA

Rijschool SKAYA

Website Rijschool SKAYA rijdt in omgeving Den Haag, Delft, Zoetermeer en het Westland.
Autorijschool Easy

Autorijschool Easy

Autotijschool Easy rijdt al jarenlang in Leiden en Den Haag. hier kennen ze alle wegen dan ook op hun duimpje!
Verkeersschool O O Den Haag

Verkeersschool O O Den Haag

Website Bij O O Den Haag krijg je op vertoon van je studentenpas 15% korting. Direct starten mogelijk.
WomenDrive

WomenDrive

Website Diana van rijschool WomenDrive geeft rijles in omgeving Den Haag, Leidschendam,Leidschenveen, Nootdorp, Ypenburg en Zoetermeer.

Routebeschrijvingen

Heb je je ingeschreven voor een dagcursus in Zwolle? Hier vind je voor de omliggende steden een routebeschrijving.

Vanuit Hoogeveen

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Hoogeveen? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Kringloopwinkel Het GOED Open in Google MapsVanaf Hoogeveen kunt u gebruik maken van de A37 vanaf de Meester Cramerweg, vertrek in zuidelijke richting op de Ingenieur Bekinkbruggen. Weg vervolgen naar de Kanaalweg, sla linksaf naar Het Haagje/ de Meester Cramerweg. Sla nu rechtsaf om de A37 op te komen. Blijf de A28 volgen totdat u bij afslag 18-Zwolle-Zuid richting N337 richting Hattem komt. Neem de 3e afslag op de rotonde richting Ijsselallee/de N337, na ongeveer 4km slaat u rechtsaf naar de Ittersumallee, vervolgens linksaf naar de Nieuwe Deventerweg. Sla hierna rechtaf naar de Thorbeckelaan. Als u aangekomen bent op de Thorbeckelaan zal u het gebouw van SIO moeten vinden op nummer 2.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf Station Heerenveen: Open in 9292 Vanaf station Heerenveen kunt u gebruik maken van de spinter richting Meppel. Op station Meppel kunt u de sprinter nemen richting station Zwolle. Op station Zwolle kunt u gebruik maken van de bus richting Ittersumerbroek u zal bij Bushalte Nieuwe Deventerweg uit moeten stappen. Vervolgens is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de Thorbeckelaan.

Vanuit Almelo

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Almelo? Volg dan de volgende routes:
 • Vanaf Schelfhorst: Open in Google MapsNeem de Kolthofsingel naar de Schuilenburgsingel door in westelijke richting te vertrekken op de Kolthofsingel naar de Tijhofslaan ga rechtdoor op de rotonde en sla vervolgens rechtsaf naar de Plesmanweg. Sla linksaf naar de Schuilenburgsingel na 2km slaat u rechtsaf naar de Wierdensestraat. Volg de rechterrijstrook om naar de N36 te gaan. Neem de afslag richting Wierden/Rijssen/Zwolle, volg de linkerrijstrook om in te voegen op de A35. Vervolg de weg naar de N35, volg de 2 linkerrijstroken en sla linksaf naar de Oldeneelallee. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Deventerweg en vervolgens linksaf naar de Thorbeckelaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf Station Almelo: Open in 9292 Vanaf Station Almelo kunt u gebruik maken van de sprinter naar Zwolle. Vanaf Zwolle kunt u gebruik maken van de bus richting Ittersumerbroek om vervolgens uit te stappen bij de halte Nieuwe Deventerweg. Vervolgens loopt u ongeveer 5 minuten richting de Thorbeckelaan.

Vanuit Deventer

Met de auto

Word je met de auto gebracht vanuit Deventer? Volg dan de volgende routes:
 • Ceintuurbaan Open in Google MapsVanaf de Ceintuurbaan neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Zwolseweg. Bij de rotonde rijdt u rechtdoor naar de N337. Neem op de aankomende rotonde de 2e afslag naar de Rijksstraatweg. Sla linksaf naar de Hollewandsweg en vervolg uw weg naar de Nieuwe Deventerweg. Houd links aan en blijf op de Nieuwe Deventerweg en sla vervolgens linksaf naar de Thorbeckelaan.

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de volgende bus- en tramlijnen:
 • Vanaf station Deventer: Open in 9292 Vanaf station Deventer neemt u de Intercity richting Zwolle. Vanaf station zwolle neemt u de bus richting Ittersumerbroek en stapt u uit bij Bushalte Nieuwe Deventerweg. Loop nu ongeveer 5 minuten richting de Thorbeckelaan.